Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

     Bemutatkoznak

                a GTA 4  szereplői.   

Kép

                                         NIKO   BELLIC

A GTA 4 főszereplője, egy ex-katona, aki Kelet-Európából jött   Liberty Citybe, hogy meneküljön a múltja elől és kergesse a nagy és elérhetelen amerikai álmot. Unokatestvére beszélte rá a lakóhelyváltoztatásra, azzal az igérettel kecsegtetve, hogy Amerikában meg fog gazdagodni.

 

Fanatikus GTA IV rajongók hamar megtalálták, kiről is mintázta a Rockstar North Niko Bellic karakterét., Vladamir Mashkov és a Grand Theft Auto főszereplője közt letagadhatatlan hasonlóságot a Rockstar Games nem erősítette még meg, de talán nincs is szükség rá. Főleg mert a színész ugyanazt a világoskék melegítő felsőt viseli a filmben, mint a GTA IV első artworkjein Niko, és borostás arcuk is feltűnően hasonlít. Bizonyítékként szolgálhat még a szkeptikusokkal szemben, hogy Mashkov a filmben egy elszánt, jéghideg szerb katonát alakít, míg Niko a GTA-ban úgyszintén szerb illetőségű ex-katona.

 

 

 

Kép

 

                                BRUCIE KIBBUTZ

Fitneszrajongó, olyan ember, aki csordultig teli van bizalommal, nem fél még halottnak tettetni sem magát. Elég bőkezű életmódot folytat.

 

Kép

                            DWAYNE FORGE                     

  Ő régi barátja Playboy-x-nek,aki nemrég eltünt a börtönből. A történet vége felé egy növekvő feszültség keletkezik a két barát között.                 

 

Kép

                           ELIZABETA   TORRES                               

 Valaha drogkereskedő volt. Jelenleg drogfüggővé és paraionássá vált.

 

Kép

                           FRANCAIS  MCREARY                           

 Egy korrupt rendőr.Nikót zsarolja egy múltbeli ügyével kapcsolatban, és így rákényszeríti, hogy végezzen el neki egy munkát. Családtagjai nem igen szívlelik, és ő is eléggé függetlenítette magát a családjától.

 

Kép

                          GERRY MCREARY                          

Gerry  a Mcreary család feje lényegében, ő a család fő képviselője.

 

Kép

                            JIMMY  PEGORINO                                 

 Ő Phil Bell főnöke.

 

 

Kép

                              LITTLE  JACOB                              

Jamaikai fegyverkereskedő, és Niko sok üzlettársa közül az egyik. Jacob Niko megbízható barátjává válik a történet előrehaladása folytán.

 

Kép

                          MANNY   ESCUELA                           

Egy ex-gengszter,  akinek sikerült  átalakítania   az életét és maga mögött hagynia a nyugtalan múltját.

 

Kép

                         MIKHAIL   FAUSTIN

Erőteljes és impozáns alak a Hove Beach területen.Nem tűri, hogy beleszóljanak dolgaiba. Niko munkakapcsolatban van vele és üzlettársaival.

 

Kép

                             PATRICK   MCREARY

Egy ír gengszter. Családjának nagy hatalma volt és és tiszteletnek örvendett  Liberty Cityben, denemrég elvesztették ezt a megbecsülést és csak néhányan maradtak képben. Anyjával és Kate nővérével él.

 

Kép

                            PHIL   BELL

Ő egy Alderney üzletember.Beleegyezik, hogy segítsen Nikónak valakit keresni,  de cserébe  N ikónak futtatni kell  néhány megbízást a maffiáért. Paranoiás, ezért    nagyon óvatos.

 

Kép

                              PLAYBOY_X

 Egy aranyifjú csaló, akit Elizabete mutatott be Nikónak. Nikónak több megbízatást is ad, és megköveteli, hogy végre is legyen hajtva

 

Kép

                                RAY  BOCCINO

Ő egy olyan gengszter,  aki segít Nikónak megtalálni valakit.  Ezért a segítségért  cserében néhány megbizatást ad  Nikónak,  és segítségét kéri egy kis maffia üzletelésben.

 

Kép

                                ROMAN  BELLIC

 Roman Niko unokatestvére. Már 15 éve Liberty Cityben él.  Hamis igéretekkel csalta Nikót Libertybe.  Egy romlófélben lévő taxiüzletet futtat. Ő egy optimista figura, fantaszta és remek hazudozó.

 

Kép

                          DIMITRIJ  RASCALOV

Ő Mikhail Faustin  üzlettársa, olyanok ők, mintha testvérek lennének.De Faustin drogfüggősége   / később paranoiája / lesavanyította a barátságukat.

 

Kép

                         VLADIMIR  GLEBOV

Orosz születésű mocskos uzsorás, pénzkölcsönzéssel foglalkozik.  Megpróbál a városban tiszteletet kivívni,   de valójában egy kisstílű bűnöző, aki veszélyes gengszterek védelmében végzi aljas tevékenységét.

 

 

Kép

                       NIKO ÉS ROMAN BELLIC