Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Második sziget (Staunton Island)

 


Asuka küldetéssorozata

 Sayonara Salvatore
Feladatunk kinyírni Salvatoret. Ehhez nem kell semmi ördöngösség, kérjünk kölcsön egy kocsit valakitõl (lehetõleg ne maffiás kocsi legyen, mert azt könnyen kiszúrhatják), a hídon térjünk vissza Portland-be, majd Luigi bárjától 1 sarokra parkoljunk le. Fontos, hogy ne menjünk túl közel, mert könnyen kiszúrhatnak a gerilla-gorillái. Néhány perc múlva befut 3 már rég megismert kék maffiás kocsi a bár elé. Rá néhány másodpercre megjelenik Salvatore a men in black barátaival. Ugorjunk ki, vegyük elõ a snipert, célozzuk be és tûz! Szegény rémült emberei meg a hirtelen sokktól nem is erednek a nyomunkba, inkább bambán bámulnak, vajh miért robbant fel kedvenc fõnökük feje.


Under Surveillance
A kis japcsi barátnõnkre igazán rájár a rúd mostanában, hiszen három állig felfegyverkezett banda várja, hogy lecsaphasson rá. Természetesen a mi feladatunk kicsinálni õket. Az elsõ csoport men in black-be öltözött bandát a garázsunktól nem messze a parkban találjuk, egy kis mesterséges tó közepére emelt szigeten. Nincs más dolgunk, mint lepuffantani õket. A következõ csoportot szintén jelezni fogja nekünk a térkép. Õk egy bank elõtt álldogálnak egy furgon körül. Próbáljunk meg olyan messze maradni tõlük, amikor még nem vesznek észre, majd gurítsunk egy gránátot a furgonjuk alá. A detonációban az összes tag életét veszti, mindannyiunk nagy örömére. A kövi csoport Asuka bátyjának a kaszinójával szembeni toronyházban húzódott meg. Menjünk fel a kaszinó tetejére a helikopter leszállóhoz, vegyük elõ a snipert és egyenként végezzünk a tagokkal. Vigyázzunk hogy pontosan célozzunk, hiszen nem sok skúló áll rendelkezésünkre. Ha megvagyunk mindennel, Asuka bátyja, Kenji is a ketyeibe fogad minket.


Paparazzi Purge
Asuka barátnénkat egy lesi fotós akarja lekapni éppen délutáni meztelen pancsikolása közben. Szaladjunk le gyorsan a kikötõbe, pattanjunk be egy rendõrségi motorcsónakba, és a hajó orrára szerelt gépfegyver segítségével ártalmatlanítsuk a nemkívánatos „harmadik” szemet.


Payday for Ray
Egy korrupt zsarunak kell elvinnünk egy kis kenõpénzt. Sajna a yard nem nagyon bízik meg bennünk, ezért telefonfülkérõl-telefonfülkére kell szaladgálnunk, hogy végre elárulja merre is rejtõzik. Szerencsétlenségünkre eléggé kevés az idõnk, ezért mindenféleképpen egy gyors kocsira lesz szükségünk. Nekem legkönnyebben az M3-as BMW-el sikerült megcsinálnom a küldetést, melyet a letöltések között találhatjátok az általunk összeállított 1-es számú CarPack-ban.


Two Faced Tanner
Asuka záró küldetése. Egy áruló kopót kell a másvilágra küldenünk. Lopjunk egy már jól bevált tûzoltókocsit, furikázzuk el magunkat Kenji kaszinójához, majd miután ideértünk, megjelenik a célpontunk. Eredjünk utána, majd teljes erõbõl menjünk neki. Ekkor sajnos leleplezõdtünk, és a falu összes kopója minket kezd üldözni, de ezzel ne törõdjünk, mivel õk is és mi is tudjuk, hogy sokkal erõsebbek vagyunk. Lökdössük a paciens kocsiját addig, amíg az füstölve meg nem adja magát, majd sofõrjével egyetemben a levegõbe nem repül.