Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Donald küldetéssorozata

 Liberator
Donald egyik ferdeszemû spanját fogjul ejtették a kolumbiaiak. Menjünk a lakásunk mögötti építkezéshez, ahol a napbarnított bõrû barátaink tanyáznak. Raboljunk egy Columbian Cruisert (kék terepjáró), majd hajtsunk vele a megjelölt ponthoz. Irtsunk ki mindenkit a placcon, majd mikor ezzel megvagyunk, az egyik zárt garázsajtó mögött meglelhetjük a japán barátunkat. Fuvarozzuk vissza Donaldhoz, majd markoljuk fel a pénzt.


Waka Gashira Wipeout
A jakuza és Kenji klánja egy szerzõdést akar aláírni, amely enyhén szólva rossz fényt vet Donalra. Feladatunk eltenni Kenjit láb alól. Lopjunk egy kolumbiai bandaautót (kék terepjáró, az építkezés környékén található) és utána menjünk a megadott helyre, a parkolóház tetejére, ahol már tárgyalnak a fõnökök. A kolumbiai álcára azért van szükség, hogy azt higgyék, a barna bõrû bevándorlók akartak beleköpni a levesükbe, és ha sikerül, kirobbanthatunk egy bandaháborút a két klán között. Hajtsunk a megadott ponthoz, és lazán gázoljunk át Kenjin. Utána már csak annyi a teendõnk, hogy meneküljünk el onnan, és egy félreesõ helyen robbantsuk fel a kocsinkat. Ha megvagyunk, már a zsaruk sem fognak követni.


Drop in the Ocean
Manapság igen vámot raknak rá az importált kokainra, ezért Donald egy barátja becsempészi azt az országba. Feladatunk felvenni a csomagokat és Donaldhoz elszállítani. Menjük Asuka háza mögötti dokkhoz, majd lopjunk egy motorcsónakot. Pár másodperc múlva a sárgával jelölt helyen megjelenik egy helikopter és csomagokat szór a vízbe. Egyenként szedjük össze mind a hatot. Sajnálatos módon, minden egyes csomag felvételével egyel nõ a körözési szintünk. Ha megvagyunk, menjünk vissza a partra, csórjunk egy kocsit és vigyük a cuccot Donald házához. Ezzel a küldetéssel megnyílik elõttünk a harmadik sziget.