Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kenji küldetéssorozata

 Kambu Bustout
Egy jakuza maffiatagot kell kiszabadítanunk a dutyiból. Kössünk el egy zsarukocsit, vigyük 8Ball-hoz, majd szereltessünk bele egy bombát. Elegánsan parkoljunk le a rendõrõrs háta mögötti kijelölt helyre, élesítsük a bombát, majd húzódjunk biztonságos távolságra. A detonáció szerencsés módon lebontja a fél épületet, de a csákó hálistennek életbe marad. Szálljunk be mindketten a rendõrségi roham-buszba, és vigyük a megadott helyre.


Grand Theft Auto
A játék borítójáról ismerõsen csengõ cím. Feladatunk 3 verdát eltulajdonítani, természetesen a megszokott módon, vagyis idõre és ép állapotban elszállítani megbízóinknak. Tulajdonképpen itt nincsen semmi trükk, minden magától értetõdõ, sorban be kell vinni a kocsikat a megadott helyen lévõ garázsba.


Deal Steal
Az elsõ szigeten már megismert kolumbiai barátaink ismét visszatértnek a közéletbe. Szerezzünk egy Yardie névre hallgató járgányt (piros Chevrolet Impala, barna vászontetõvel) majd menjünk vele a megjelölt helyre felvenni egy jakuza barátunkat, aki segít majd a hentelésben. Furikázzuk el magunkat a kórházhoz, ahol már várnak a „barátaink”. Kapjuk elõ az uzit, és fingassuk ki az összest. Miután kinyírtuk a tagokat, kapjuk fel a pénzel teli aktatáskát és vigyük Kenjihez.


Shima
Feladatunk három kétes eredetû és kétes tartalmú aktatáskát elvinni Kenjinek. Az elsõ tatyó beszerzésével még nem is leszenk gondjaink, míg a másodikat egy diablo õrzi. Elegáns mozdulatokkal pumpáljuk tele ólommal a tag mellkasát és vegyük el tõle a táskát. A harmadik táska szintén a diablo klán karmai között lapul. Menjünk vissza Portlandbe, és meglepõ módon tényleg a megjelölt helyen, egy parkban találjuk a táskát egy csapat diablo tag társaságában. Mivel szép szóval nem hajlandóak átadni a csomagot, megkérjük õket, hogy mondjanak el egy utolsó imát, mielõtt végzünk velük. Ezután demonstráljuk, mekkora sebet is tud valójában ütni egy uzi. Miután mindenki örök álomra hajtotta fejét, nincsen más dolgunk, mint bepattanni egy elegáns kocsiba és visszavinni mai zsákmányunkat Kenjinek.


Smack Down
A kolumbiai barátainkkal való találkozáskor már megismerkedhettünk pár jamaikai származékkal. Ezúttal nyolc tagot kell kicsinálnunk idõre. Nincsen semmi dolgunk, mint beülni jó gyors verdába, és mindegyiket belevasalni az aszfaltba.