Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Elsõ sziget (Portland)

Luigi küldetéssorozata

 Luigi’s girls
Miután sikeresen kimentettük nigger barátunkat a zsaruk karmai alól, elvezet minket egy Luigi nevu (mondjuk ki szépen magyarosan) stricihez. Elso küldetésünknek kapjuk, hogy el kell fuvarozni hozzá az egyik könnyuvéru leányzóját. Tehát kérjünk kölcsön valakitol egy kocsit, guruljunk vele a térképen jelölt rózsaszín pontocskához, álljunk meg a kék hologramnál, nyomjuk meg a dudát (nem a nojét, hanem a kocsi dudát:) mire barátnonk kicsoszog egy garázsból és beül mellénk a kocsiba. Ezután vigyük vissza a bárba és már kész is a küldetés.


Don’t Spank ma Bitch up
Megint egy rettento nehéz küldetéssel állunk szemben: Ismét kell hozzá egy kocsi, egy eros jobbhorog, és rengeteg kitartás! :) Szóval menjünk ismét a megjelölt helyre, püföljük el a nyíllal jelölt csákót, majd vegyük el a kocsiját, irány Luigi bárjától egy sarokra lévo teljesen legális festoüzem, majd miután megvagyunk, fuvarozzuk el magunkat a korházzal szembeni garázsba.
 


 

Drive misty for me
Talán életünk legnehezebb küldetése: Válasszunk egy szép elegáns kocsit a sorból, menjünk a megjelölt helyre, ismét feküdjünk rá a dudára (ismét a kocsi dudáról van szó), mire kicsoszog egy újabb lenge lányka egy házból. Ezután fuvarozzuk ot Joey teljesen legálisan muködo autószerelo muhelyéhez, amely a kórház mögötti cseppet sem vendégszereto tisztes polgárokkal teli enyhén lakályos városrészben van.


Pump Action Pimp
A térkép jelezni fog nekünk egy sikátorban teljesen véletlenül elejtett pisztolyt. A bátrabbak hagyják ott, hátha puszta kézzel is elbánnak a maffiózókkal, de ajánlatos felvenni. Aki mégsem kívánja felvenni, az szerezzen be, pl. egy tuzoltókocsit, azzal szépen helyben lehet hagyni a kisebb autókat. Menjünk a következo megjelölt helyhez, majd a tuzoltókocsinkkal picit lökdössük hátba a nyíllal jelölt autót. Most két lehetoség van. Vagy sikeresen a falhoz tudjuk oket lökdösni, és lassan elérhetjük, hogy öngyulladás árán megpörkölodjenek a jómadarak a kocsiban, vagy kiszállunk emberkedni és pisztollyal, esetleg puszta kézzel végzünk a két „barátunkkal”. Én a tuzoltóautós módszert célhoz vezetobbnek tartottam.


The Fuzz Ball
Kedves kis örömlányokat kell elfuvarozni egy buliba megadott idon belül. Használjunk pl. taxit a küldetéshez, hiszen igen gyors, jól kezelheto és egyszerre 3 lánykát is tudunk vele fuvarozni. Szóval szedjük össze a rózsaszín pontokkal jelölt lányokat az út szélérol, és 3-asával fuvarozzunk el belole minél többet a kék hologrammal jelölt bulihoz. Ezzel Luigi küldetéssorozatát ki is végeztük. Remélem mindenki komolyan megszenvedett ezekkel a küldetésekkel.