Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Ray küldetéssorozataSilence and Sneak
Ray barátunkat felültette egy régi ismerõse a kopóknál. A csákót éppen kihallgatásra viszik hamarosan, ezért gyorsan ki kell nyírni õt. Ray megajándékoz minket egy marék kézigránáttal, melynek igazán jó hasznát vesszük a küldetés alatt. Menjünk az építkezés melletti házhoz, parkoljunk le egy-egy kocsit a parkoló két bejáratához, hogy ne jussanak ki késõbb a menekülõ arcok. A nyitott ablakon egy laza mozdulattal dobjunk be egy gránátot (érdekes módon az egyik ház árnyékának a széle pont a megfelelõ helyre vetõdik, ahonnan a legjobban célozhatunk). A robbanás után a zsaruk megpróbálják kimenteni koronatanújukat a pokolból, de az eltorlaszolt kijárat miatt sajnos igen nehézkes lesz majd nekik. Miközben azzal vannak elfoglalva, hogy arrébb tolják az úttorlaszt, egy újabb gránáttal repítsük levegõbe a kocsijukat.


Arms Shortage
Ray barátunk öreg haverját, akivel még együtt harcolt a háborúban, megfenyegették a kolumbiaiak. Sajnos Ray újonnan kiújult isiásza miatt nem tud személyesen barátja segítségére sietni, ezért minket küldd el. Menjünk a megadott helyre, de mielõtt a kék körbe érnénk hagyjuk kocsinkat az épület mögötti sikátorban, mivel onnan is jön majd késõbb támadás, hogy a beözönlõ kolumbiaiakat legalább hátul tartsa fel. Menjük a körhöz, beszéljünk Phillel, aki elmondja, hogy bármelyik percben itt lehetnek kinyírni õt. Válasszunk Phil gyûjteményébõl pár nehéztüzérségi fegyvert, álljunk be a konténerek mögé, hogy takarásban legyünk. Mikor megjönnek a kolumbiaiak egy látványos közelharcban, végezzünk mindegyikükkel. Vigyázzunk, nehogy az öreg Philt lepuffantsák, különben oda a küldetés. Miután lemészároltunk mindenkit, Phil hálája jeléül felajánlja, hogy ezentúl fél áron vásárolhatunk tõle fegyvereket.


Evidence Dash
Célpontunk egy Ray ellen terhelõ bizonyítékokat szállító kocsi megsemmisítése. Ezúttal nem szükséges a jól bevált tûzoltókocsit használni, hiszen nem kell a túlvilágra küldeni a sofõrt, elég csak jó néhányszor seggbe durrantanunk, a pickupról így is szorgosan hullanak le a dossziék. Sajnos minden egyes darabot a lehullás után fel kell szedni, csak utána hullik a következõ mappa. Miután megvan minden, szálljunk ki és robbantsuk fel kocsinkat a bizonyítékokkal együtt. Ha megvan a küldetés, most már Ray barátjától, Donaldtól is kaphatunk megbízásokat.


Gonna Fishin’
Rayt egyfolytában kísérti a múlt, ezúttal is egy régi barátja akar keresztbe tenni neki. Menjünk Asuka házához, és a mellette lévõ kikötõbõl csórjuk el ismét az ott veszteglõ rendõrségi csónakot. Menjünk a megjelölt helyre (világítótorony) ahol a csákó éppen a vacsoráját akarja kihalászni a vízbõl. Elég egyéni módon pecázik a csákó: gránátokat dobál a vízbe, majd a robbanás után összeszedi a kinyúlt kopoltyúsokat. Miután észrevesz minket rögtön menekülni kezd. Eztán már nincsen más dolgunk, mint szétlõni a csónakját, hogy õ is a halakkal vacsorázzon az este. Mivel menekülés közben egyfolytában robbanószerrel töltött hordókat dobál maga mögé a vízbe, kicsit kemény dolgunk lesz vele, de kis ügyességgel hamar elláthatjuk a baját.


Plaster Blaster
Sajna kiderül hogy a Silence and Sneak küldetésünkben megölt koronatanú mégis túlélte a robbanást. Küldetésünk a a csákót szállító mentõautó megsemmisítése. Mivel a jardok sem hülyék, elõfordulhat, hogy egy csali-mentõautót küldenek ki elõször. Mivel Phil barátunkkal igen jól összebarátkoztunk az utóbbi idõben, vegyünk tõle egy bazookát, ezzel könnyû dolog lesz elintézni a mentõautókat. Másik megoldás, hogy jól hátba találjuk a mentõt, és a megfelelõ kocsiból kiesik a célpont, tetõtõl talpig begipszezve. Ezután már csak hajtsunk át rajta, és miután megbizonyosodtunk, hogy végre tényleg meghalt, arrébb is állhatunk a tett színhelyérõl.