Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Salvatore küldetéssorozata

 Chapter one
Salvatore papa kisjányát kell elkísérnünk a diszkóba. Miután elegánsan leparkoltunk a szórakozóhely mellett limuzinunkkal, ne is mozduljunk onnan, mert hamarosan ismét szükség lesz szolgálatainkra. Pár percre rá megjelenik a színen pár rendorautó mondván, hogy razziát tartanak a szórakozóhelyen. Mivel a kislány gondolom még nem múlt el 21 éves, az Egyesült Államok törvénye alapján nem fogyaszthat alkoholt. Meg még biztosan van egy-két dolog is, amiért menekülnünk kell, de éppen nem jutott más eszembe. :) Tehát gázt bele és vissza Salvatore papáig.


Cutting The grass
Feladatunk levágni Salvatore papa háza körül a füvet. Vegyük el a sufniból a funyírót és szépen lassan nyírjuk le a füvet az udvaron. Ügyeljünk hogy a virágágyást nyugton hagyjuk mert Salvatorené nem fog örülni nekünk.. :) Ez csak poén volt (hú de kiba jó humorérzékem van..:) Tehát komolyra fordítva a szót eloször is kövessünk egy Bob nevu arcot egészen Luigi bárjától a dokkig. Vigyázzunk, hogy ki ne szúrjon minket, tehát tisztes távolságról tartsuk szembe az ürgét. Hamarosan kiderül, hogy Bob egy besúgó és Salvatorenak nem tetszo dolgokat árul el kedves kolumbiai bevándorló barátainknak. Miután elmentek a helyszínrol a mellékszereplok egy laza mozdulattal lojük fejbe Bob barátunkat… :)


Bombing Act
Elég kemény küldetés lesz. Tehát markoljunk fel egy elegáns kis kocsit, állítsuk a rádiót Game FM-re, csakhogy meglegyen a feeling. Utazzunk 8-Ball-hoz, a térképen megjelölt helyre. Eleinte elég barátságtalanul fog fogadni, de második próbálkozásra a 100.000 dollár hallatára kicsit megenyhül a szíve a gyereknek. Egészen annyira hogy még egy snipert is kapunk tole ajándékba. Utána szépen lassan, mint igazi maffiózókhoz illik, guruljunk be a dokkba, ahol az elozo küldetés véget ért. 8-Ball kiszáll a kocsiból. Tegyünk mi is így. Másszunk fel a hajóval szemben lévo raktárépület tetejére (ott van a létra oldalt, csak ha otthon hagytuk volna a spiderman ruhánkat). Vegyük elo a snipert, rakjuk be a hifibe a hitman 2 soundtrack felratú cd-nket, és indulhat a hentelés. Kezdjük egy jól irányzott fejlövéssel bármelyik, lehetoleg a hajó pilléréhez közel álló marcona figurával. Ezután már magát adja a küldetés, sorba végeznünk kell az emberekkel. Sajnos 8-Ball nemhogy segítene nekünk, hajlamos egyenesen a gépfegyveresek kereszttüzébe szaladni. Tehát ne tétlenkedjünk sokat, sorban végezzünk a fegyveresekkel, nehogy 8-Ball-nak baja legyen. Ha megvagyunk mindennel 8-Ball felrobbantja a hajót, amely hatalmas lángok közepette az óceán mélyébe veszik. Markoljuk fel Salvatoretol a megérdemelt zsoldunkat és élvezzük ki amíg lehet… :)


Last Request
Salvatore utolsó kívánsága… Igazság szerint tényleg utolsó, mivel hamarosan o is a halakkal fog vacsorázni, ha keresztbe mer tenni nekünk. Tehát megkér minket, hozzunk el neki egy sportkocsit az egyik sikátorból. Mikor odaérünk, azonnal megszólal a csipogónk. Rég nem látott barátnonk az, Maria, aki miatt kis híján börtönbe kerültünk. Fogadjuk meg tanácsát, és ne üljünk be a kocsiba, mivel egy bomba van elrejtve benne. Menjünk hát a rózsaszín ponttal jelölt helyre, ahol már vár minket Maria kis sárga, Asuka névre hallgató bevándorló barátnojével együtt. Ugorjunk be a motorcsónakba és fuvarozzuk el magunkat a következo megjelölt helyszínre. Ekkor vége a küldetésnek és átjutunk a következo szigetre, a Staunton Island-ra.