Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 


 

Toni küldetéssorozata

Taking out the laundry
Feladatunk néhány furgon kivonása a forgalomból. Többféle megoldás is helytálló. Pl. tehetjük azt is, hogy szintén a kedvenc tuzoltómmal jó nehányszor megsorozzuk oket, amíg öngyulladás közepette nem kívánják feladni a versenyt. Vagy másik megoldás, hogy úgy elzárjuk útjukat, hogy nem megyünk nekik, mert akkor menekülore fogják. Tehát álljunk eléjük, és vagy rángassuk ki oket a kocsiból és kicsivel arrébb egy gránáttal robbantsuk fel a kocsikat, vagy ott helyben is megoldhatjuk ezt szintén egy gránát segítségével.


The Pickup
Vegyük fel a megjelölt helyen véletlenül ottfelejtett aktatáskát. Ezután néhány másodperccel mindhárom esetleges menekülési útvonal felol szembe találjuk magunkat jó pár felfegyverzett bandataggal. Hosszú gondoskodás után könnyen rájöhetünk, hogy nem éppen erre sétálgatnak, hanem minden bizonnyal minket akarnak hidegre tenni. Tehát elo a molotow koktélokat, uzikat, shotgunokat és indulhat a vérfürdo. Ha szerencsés helyzetben mi kerülnénk ki élve az összecsapásból, menjünk vissza Luigihez és markoljuk fel a jól megérdemelt fizetésünket.


Salvatore called a meeting
Salvatore maffiafonök összehívta a helyi maffia vezéreit egy hangulatos, üzlettol mentes baráti vacsorára. Miután sorra felvettük a fonököket, Toni házánál nekiront a limonknak jónehány halas kocsi. Mivel minden valószínuséggel a vacsora ellen kívánják kifejezni ellenszenvüket, két lábbal tapossunk a gázba, és fuvarozzuk a nagyfonököket Salvatore villájához. Itt sem árt vigyázni, mert már a kapuban is 2 keresztbefordult halaskocsi várja, hogy megérkezzünk.


Triad and tribuations
Három, Toninak bizonyára nem tetszo arcot kell eltenni láb alól. Tehát mindig kövessük a rózsaszín pontokat. Egyik arcot egy metrómegállóban találjuk, másikat ott, ahol a játék elején kinyírtuk a sárgát, harmadikat, pedig a halastelep közepén. Ehhez szereznünk kell egy halaskocsit, mert csak így engednek be minket a telepre. Ezután lojük fejbe az ott beszélgeto pár halast és meg van oldva minden problémánk.


Blow Fish
Vegyük kölcsön 8-Ball muhelye mellol a petárdával megrakodott szemeteskocsit és menjünk vissza a halastelepre. Parkoljunk le szépen a gáztartályok mellé, nyomjuk meg a CTRL gombot majd elegánsan távozzunk a helyszínrol..