Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

KépItt GTA-val kapcsolatos dolgokat láthattok!
 

Vigyázz arra hogy ne foggyon el az életed!!!
2 Ne Ugorj a Vízbe!
Ha már 6 csillagos a körözési szinted van és nem bírod tovább add föl mert már jönnek tankok is!

vannak csapataid

 

PL Maffia
Maffia Sentinel az autó

Fekete ruha napszemüveg

Jakuza
Autó:Jakuza stinger
ruha Fekete öltöny!
              Itt láthattatok pár dolgot a GTA 3-ról
Remélem tettszett.XD

 

Kép

A  GTA 3 játékot 2001 októberében bocsátották ki. A játék egy képzelt helyen, Liberty Cityben zajlik, ami lazán New York City  hasonmása.

A Liberty Cityt három részre osztják, Portland   / javarészt ipari /, Staunton Island / javarészt kereskedelmi / és Shoreside Vale / előváros / részekre. Ezek közül a szekciók közül  mindegyiket uralja egy-egy banda, így az első küldetéseid többsége a maffiával  lesz összefüggésben.

Tudsz  vonatokon utazni egyik szekcióból a másikba. Mindegyik szekcióban van egy ház, ahol el tudsz bújni, meg tudod menteni a játékodat, tudsz tárolni egy járművet.Ezek a házak először szeméttelepként indulnak, és ahogy teljesíted a küldetéseket, fokozatosan javul a megjelenésük. Ahogy haladsz a játékban, úgy nyílnak ki a város különböző részei.

Ahogy átutazol ezeken a területeken, egy üzenet elő fog bukkanni, miközben jelzi, hogy melyik területbe léptél be. A területet és útvonalat mutató térkép 4x4 négyzet km, és elég változatos felszínt mutat.

Lesz egy radar, hogy segítsen neked navigálni ebben a hatalmas környezetben. Lesz egy utcai csibész, Darker, aki furcsa dolgokat kér tőled: hogy kövess el különböző erőszakos tetteket, lopj el egy fagylaltos teherautót, halmozd el dinamittal, aztán robbants bombát egy nagy tömegben. 

Jóval több, mint ötven küldetés lesz a játékban. Jutalmakat a befejezett küldetések után kapsz. Ezeknek a küldetéseknek 60%-a autós művelet lesz, a többit lábon kell megtenni, legtöbbször futva.

Küldetésedben közreműködnek FBI ügynökök, a hadsereg, helikopter osztagok, hivatásos rendőrtisztek. A hadseregnek dzsipjei vannak, tankok, személyszállító páncélosok, fegyveres katonákkal teli helikopterek.

A sok-sok kaland és izgalmas küldetés nagyon kellemes időtöltést kínál.

 


                           Itt Csapatjelek  vannak!

        

Kép
Triads

Kép
Diablos

Kép
Leone_Cartell

Kép
Yakuza

Kép
Upton Yardies

Kép
south side hoods