Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

              C S A L Á S O K

 

Kép

A kódokat a mobilunkba kell beírnunk, az első használat után a mobil meg is jegyzi a kódot és megnevezi, így nem kell többé a számkódokat pötyögni. A csalás beírása után a megszokott 'Cheat activated' felirat jelenik meg.

4825550100 Niko élete újra 100% lesz
3625550100 Pajzs
4865550100 Fegyverek 1. csomag (Baseball ütő, Handgun, Shotgun, MP5, M4, Sniper Rifle, RPG, Kézigránátok )
4865550150 Fegyverek 2. csomag (Kés, Handgun, Shotgun, Uzi, AK47, Sniper Rifle, RPG, Molotov koktélok )
2675550100 Körözés megszüntetése
2675550150 Körözési szint emelése 1 csillaggal
4685550100 Időjárás megváltoztatása

Járművek:
3595550100 Annihilator
9385550100 Jetmax
6255550100 NRG - 900
6255550150 Sanchez
2275550100 FBI Buffalo
2275550175 Comet
2275550147 Turismo
2275550142 Cognoscenti
2275550168 SuperGT

 

 

 

GTA IV - 100 %-os végigjátszás

 

Mint idáig minden 3D-s GTA-ban, a játék a küldetések megcsinálásával itt sem ér véget, hiszen még számos dolog vár ránk, hogy végül tényleg befejezettnek érezhessük a játékot. A dolgok, amik ehhez kellenek:
 

Az összes főküldetés
Az összes (9 db) bérgyilkos-küldetés
Little Jacob összes (10 db) drogleszállítós küldetése
Brucie különleges-autó exportjai (10 db)
Brucie autóversenyeinek megnyerése (9 db)
Stevie 30 SMS-ben kért autójának leszállítása
A 30 legkörözöttebb bűnöző elkapása a rendőrségi nyilvántartás alapján (szigetenként 10)
20 bűnüldözős küldetés (nem muszáj egy menetben megcsinálni!)
Magas baráti kapcsolatok által elnyerhető különleges képesség elsajátítása
Little Jacob fegyverszállítása (75 %)
Brucie helikopter-vezetési képessége (70 %)
Packie McReary autóbebombázási képesség (75 %)
Baráti kikapcsolódások
Little Jacob (darts, italozás, sztriptízklub, evés, biliárdozás, show)
Brucie (motorcsónak- és helikopter vezetés, bowling, italozás, evés, show, sztriptízklub)
Packie McReary (bowling, darts, italozás, biliárd, sztriptízklub, show)
Találkozás 10 gyalogossal, akiknek küldetései vannak hozzád
Tevékenység
Biliárd megnyerése egy barát vagy számítógép ellen
Darts megnyerése egy barát vagy számítógép ellen
Bowling megnyerése egy barát vagy számítógép ellen
Rekord felállítása a QUB3D nevű videójátékban
Az összes (200 db) galamb legyilkolása
Az összes (50 db) különleges ugratás megcsinálása

Kép

Kép

                   K Ü L D E T É S E K


 

Niko Bellic megérkezik egy hajón  Liberty Cityben egy jobb élet reményében. Niko unokatestvére, Roman, hozta Niko-t  Liberty Citybe a hamis ígéretekkel. Azt állította, hogy sok pénzzel, sportautókkal, nőkkel és egy Nagy házban él. Amikor Roman megérkezik a dokkokba hogy üdvözölje az unokatestvérét, túl részeg, hogy vezessen, tehát Nikónak kell vezetnie. 

 

Kép


Amikor átveszed Niko irányítását ,menj vissza a "palotához" a Mohawk Avenue-ra ami Hove Beach-en van, itt menj a sárga jelhez hogy elinduljon a küldetés

  
Roman-nek el kell menni egy kisebb csevegés után .Megkéri Nikót, hogy később találkozzanak a taxi állomáson.
A jelentet után különféle információkat kapunk, hogy hogy lehet menteni ,hogy irányítsukNIKÓT ,és hogy mentsük el az autóinkat.


Az első házad itt lesz, itt bármikor menthetsz, kivéve küldetés közben.
A mobil a játékban fontos lesz.

 

 

A Roman bemutatja Nikót a barátnőjének, Mallorie-nak. Vlad Glebov akkor belép a taxiraktárba és figyelmezteti Romant, hogy fizesse az adósságait. A jelenet után, hajts Roman vasáruboltjába a Dillon Streeten, ahol a Roman nyerni fog egy kevés pénzt és ki fogja próbálni őt. Az üzlet régen bezárt, de néhány fickó még mindig kártyázik ott.

 

Kép


Mielőtt bemegy a boltba,  Roman ad egy mobilt és megkér téged, hogy hívd őt, ha bármilyen albánok megmutatkoznak egy bézs Willardban. Ezek azok az emberek, akiknek tartozik. Maradj mozdulatlan az autóban és figyeld albánokat. Hozzávetőleg egy perccel később megérkeznek az albánok a vasáru bolttal szemben megállnak.

 


Férj hozzá a telefon menüjéhez, és hívd fel Romant, és szólj neki ,hogy itt vannak az albánok.És Roman elszökik a hátsó bejáraton keresztül .A feladat egyszerű, le kell rázni az albánokat és el kell vinni Romant a taxi állomásra.

 

Azok az albánok, akikkel találkoztál az előző küldetésben, megérkeztek a taxiállomásra ,hogy emlékeztesssék Romant az adósságára. Niko megérkezik és keményen megadja az egyik albának a leckét. Az albánok menekülnek.  Roman felhivja Mallorie-t, hogy szüksége van egy fuvarra Hove Beachhez. Roman megkéri Nikót, hogy tegye azt szívességként neki.

 


Menj Hove Beach metró állomáshoz Romain taxijával és vedd fel a csajokat. Parkolj a sárga Mezöbe és dudálj. Mallorie bemutat téged Michelle-nek, és ajánlja hogy jöjjünk össze.

 


Ezután vigyük vissza a lányokat Michelle lakásába a Rotterdam Hill-re. Michelle-nek tetszik Niko és megadja a telefonszámát. Később Niko felhivja Romant hogy randija lesz és tanácsot kér hogy mit vegyen fel.Menjünk az orosz ruhaboltba Mohawk-on ,és vegyünk pár ruhát.

 

 

 

Az albánok Romant sarokba szorítják.Garrett Streetre kell menned és meg kell mentened Romant. Amikor megérkezel, egy rövid jelenet fog zajlani, és később meg kell verned Bledart és Kalemöt. Amint a két embert megvertük menjünk Roman-hez .

 


 Kiderül ,hogy maradt még egy albán Dardant -elmenekül.. Roman autójával üldözd Dardant. Twitchins Sugar Factorynál a híd közelében Charge Islandnél, elhagyja a kocsiját, eddig csak követned kell. Kövesd a képernyőre írt utasításokat, hogy lefegyverezzék Dardant és elvegyék a fegyverét. Öld meg Dardant, és térj vissza Roman autójával a taxi állomásra.

 


Niko útközben elmeséli Romannek ,hogy neki is volt ehhez hasonló élménye ,ami Europában történt vele. - Egy ember Bulgarin, azt hitte, hogy pénzzel tartozott neki, mikor ő nem, és mindig megpróbálta kipréselni azt tőle. Niko azt mondja, hogy Bulgarin a fő ok ,hogy eljöt Liberty Citybe, - (bosszút akar.állni)

 

 

Vlad kijelenti hogy vele nem lehet szórakozni.Ö nagyon ideges, mert valami idős fickó, akinek Dukes-ben van üzlete ,nem fizet hónapok óta. El kell mennünk a Camden Avenue-ra, és rá kell ijesztenünk az öregre, hogy fizessen.

 


Sétálj be a sárga jelzőbe a bolt előtt . Az ember megtagadja, hogy fizesse a védelmi pénzt, és azt mondja Nikónak, hogy menjen el.

 


Menj a sarok ra,és vegyél fel egy téglát n (melyet zöld ponttal jelez a radar) A téglát be kell hajítani a bolt ablakán. Hogy lássa az öreg ember hogy komolyan gondoljuk.

 

 

Vlad mondja Nikónak, hogy egy Iván nevű ürge ki akarja rabolni Roman-t a taxiállomáson. Vlad megszervezi a Rablást ,hogy Niko el tudja kapni Ivánt és ezután majd arra foghatják az esetleges halált ,hogy rosszul sült el a rablási kísérlete. El kell mennünk Romain taxiállomására hogy elkapjuk Iván-t.

 


Mire a taxi állomásra érünk ,Iván megpróbál elmenekülni. Kezdjük el üldözni és ne veszítsük el szem elöl.Egy idő után megáll és bemenekül egy építési területre Kid Street-re. Létrákat használva tudunk csak utána menni ,és a tetőn ugrálva kövessük a széléig.

 


Itt kapunk egy lehetőséget, hogy kinyírjuk vagy megmentjük ( a lábunknál log a falon)Ha megkíméljük az életét, akkor ad majd egy extra küldetést. Ha kinyírjuk ,akkor is még teljesíthetjük a 100%-ot.A küldetés után hívjuk fel Vladet és mindenképp azt kell neki mondani ,hogy megöltük Ivant.

 

 

Little Jacob megkér, hogy csináljunk meg egy fuvart. Szálljunk be az autóba és vigyük el az apartmanos blokkba Willis-be . Állj meg a sárgán jelzett mezőben, és várj, míg Little Jacob kiszáll, és menjünk a hátsó sikátorhoz. Egy kis idő elteltével három drog dealer fog kijönni az épület hátsó ajtaján ,őket el kell intéznünk, a legegyszerűbb, ha elgázoljuk őket.

 


Ha megöltük őket ,menjünk vissza, és vegyük fel Little Jacob-ot. Most vigyük el a Meadows Parkba egy házhoz. Álljunk meg a bejáratnál, és menjünk fedezékbe. Öljük meg azt a drog dealert ,aki lejön az emeletről és menjünk az ablakhoz. Még 3 ember van benn, próbáljunk minél többet kilőni az ablakon keresztül ,mielőtt bemennénk a házba.

 


Menjünk be a házba Little Jacob-bal, és intézzük el a maradék rossz fiúkat. Elsősegély dobozt találsz az asztalon, ha kell. Ha végeztünk ,vigyük vissza Little Jacob-ot a Homebrew Cafe-ba ,így vége is a küldetésnek

 

 

Faustin bandája bajban van. A rendőröket felhatalmazták, hogy kobozzák el a telefonjaikat, ráadásul tudnak a dohányról, amit elloptak, mert „túl nagy zajt csaptak”. Faustin azt gondolja, hogy van egy patkány, méghozzá Lenny, Dimitri unokatestvérének a barátja. Dimitri megkéri Faustint, hogy ne tegyen semmit, de Faustin nem hallgat rá. Megkéri Nikót, hogy menjen Guantanmo Avenue-ba South Bohanbe és vigye el Lennyt.A South Bohanbe vezető úton, lassulj le a Charge Islanden levõ vámnál, hogy ha nem akarod hogy a zsaruk rád tapadjanak.

 


Lenny-t a Guantanmo Avenue-i állomáson a peronon álldogálva találod meg. Menj a peronra, ahol egy rövid jelenet kezdődik. Lenny megpróbál elszökni, és a partnere elkezd lõni rád. Öld meg Lenny partnerét ,azután térj ki a vonatok elől. Lenny a lépcsők alján bejut egy autóba. Próbáld kilőni az egyik gumiját , azután szerezz egy autót és vedd üldözőbe. .

 


Érj közel Lennyhez és hajts végre egy autós lövöldözést, amíg az autója fel nem gyullad. Végezz Lennyvel hogy befejezd a küldetést.

 


Miután megöltük ,Niko hívja Dimitrit, aki azt mondja, hogy az a fiú, akit megöltél, Kenny Petrovic fia volt. Dimitri szerint Petrovic egy veszélyes ember, és most nagyon komoly bajban vagy!

 

Faustin dühös, mert a lánya egy "hálátlan szukává" vált. Azt akarja Nikótól, hogy menjen és találkozzon vele Firefly Islanden, és ölje meg a barátját, ha ott van. Amint megérkezel a célra, egy jelenet kezdõdik. Niko figyelmeztet, hogy a motoros Mr. Faustintól távol leszármazott, de nem látszik úgy, hogy nem nagyon boldog emiatt. Kijelenti, hogy találkozni fog a motoros pajtásaival és meg fog ölni.

 


Ülj fel a motorra és vedd üldözőbe. Próbálj sokat belelöni a motorjába ,mielőtt összetalálkozna a motoros haverjaival, különben a küldetés nehezedni fog. Sajnos nincs még megfelelő fegyverünk amivel hamar meg tudnánk ölni, úgyhogy összefut a barátaival. Ha szükséged lesz még fegyverre, akkor keresd fel Dillon Streeten-t újabb fegyverekért.

 


Ha a motorosok összetalálkoznak ,akkor gázoljuk el őket ,és győződjünk meg róla, hogy nem menekülnek. Niko hívja Faustint, amint a motoros halott, hogy a munka kész volt.

 

 

Niko összehaverkodik Badmanel, Little Jacob lakótársával. Néhány ember drogot árul, ám a dohányból nem hajlandók fizetni Badman-nek.

 


Megkéri Nikót, hogy gondoskodjon róluk. Menj és találd meg South Bohanben a kereskedőt. Állj meg a sárga mezőben Wallkill Avenue-nál és nézd a jelenetet. A jelenet után kövesd a kereskedőt. Maradj mögötte és törekedj arra, hogy ne vegyen észre.

 


Ha megijeszted a kereskedőt, el fog kezdeni futni! kövessük a lakásba, de ne öld meg!
A kereskedő és a szállító az épület legfelső emeletén vannak. Lődd le a zárat az ajtón, azután öld meg a kereskedőt és a két szállítóját. Használd a falat pajzsként. Niko hívja Jacobot ,hogy tájékoztassa őt, a kereskedő és a szállítók halottak.

Kép

 


Little Jacob telefonál, , hogy van egy kevés munkája számunkra, ha érdekel

Faustin nincs otthon most, úgyhogy a felesége, Ileyna behívja Nikot , amíg Mikhail visszaér. Ileyna elmondja azt Nikónak, hogy Mikhailel együtt voltak boldogok. Niko akkor azt mondja, hogy a saját életben is van néhány rossz dolog.

 


Dimitri és Faustin megérkeznek. Faustin azt akarja Nikótól, hogy keresse meg fickónak a teherautóját ,aki tartozik neki. A teherautó egy öreg gyárnál Schottlerben Montauk Avenue-n van, menj oda és vidd el. Amint beszállsz, Niko hívja Faustint, aki felfedi, hogy a teherautó robbanóanyaggal tele van.

 


Annyi a dolgunk ,hogy a teherautót vigyük South Bohanra és parkoljunk le vele egy garázsban. Fizesd be az 5 dollárt a vámnak Charge Islanden, hogy ne keltsük fel a rendőrség figyelmét. Parkolj a garázsban és indítsd el a bombát, és élvezzük a tűzijátékot.

 


Lopj el egy autót és tûnj el a területről, hogy befejezd a küldetést. Niko hívni fogja Faustint hogy elmondja, hogy a munka sikeres volt.

 

Állj meg a sárga mezőben az átjárónál, hogy elindítsd a jelenetet. Roman elbújik az autója mögött, mert azt hiszi, hogy az élete veszélyben van - azt mondja, hogy emberek hívták azután letették a kagylót.

 


Niko Dimitri-vel és Bulgarin-nel tájékoztatja a helyzetről a Romant. Az unokatestvérek beleegyeznek, hogy brókertől és világi mélyponttól távol mozogjanak, de először Romannak kell gyűjtenie néhány dolgot a lakásából.
Hajts Roman lakásába Hove Beachen.

 

 

Amikor megérkezel, észreveszed, hogy a lakás leégett. Most Romant beülteted a taxiba, hogy elvigye a raktárba, ami lángokban áll.. Vidd a raktárhoz Romant, és találkozz ott Mallorie-vel. Mallorie azt mondja, hogy tudja, hogy ki tud segíteni.

 

 

Mallorie bemutatja Nikót Manny Escuelának. Manny megpróbálja összetakarítani az utcákat, és csinál egy videót, hogy vegye fel a küzdelmét. Azt akarja Nikótól, hogy segítsen neki elvinni a pár kereskedőt Bohanben. A jelenet után lopj el egy járművet Manny-vel és menj a kereskedő helyére Grand Boulevardon.

 


Egy jelenet megmutatja a kereskedőt, aki elhagyja a lakását. Kövesd, de ne legyél túl közel hozzá vagy megijed. Maradj legalább két autóhossznyira mögötte, míg megérkezik South Bohanben. Parkolj le a kereskedő mögött, amikor eléri a célt, és kövesd őt a raktárba.

 


Manny lefoglalja Jayt, (a fényképész fickót) amíg gondoskodsz az üzletről.
Lődd le a zárat az ajtóról, azután menj a fal mögé. Határidő nincs itt, úgyhogy addig csinálod, míg kedved van.

 


Közvetlenül a jobb oldaladon egy kereskedő van. Vidd el a megmaradt kereskedőt a raktárból, közben figyelj arra, hogy hol vannak a radaron. Legyél mindig fedezékben, és figyelj az utolsó kereskedőre a pillér mögött. Hagyd el a raktárt, amint a kereskedők közül mindegyiket kivitték, és Manny nézi a jelenetet [eléggé boldogan

Brucie megkéri Nikót, hogy verjen el néhány embert. A jelenet után hívd a 911-et és nyomd meg az 1-es gombot, hogy hívj ide egy rendőrautót. Amikor a rendőrök megérkeznek, lopd el az autójukat és érd el, hogy ne üldözzenek.

 


Amikor már nem üldöznek, Niko automatikusan további utasításokért fogja hívni Brucie-t. Brucie azt akarja, hogy öld meg Lyle Rivast. Állítsd le a rendőrautót és férj hozzá a rendőrségi számítógéphez.Select Search Police Records Search By Name által következett az után arra használja a billentyűzetet, hogy LYLE RIVAST begépelje. Add hozzá a helyszínét a radarhoz, azután lépj ki a rendőrségi számítógépből. Menj Rivas házába és sétálj a sárga mezőbe.

 


A jelenet alatt, RIVAST elszökik a fürdõszobai ablakon keresztül. Menj ki az épületből, és kezdj el RIVAST üldözni. Lődd az autóját, amíg az felrobban, azután gázold el õt, amikor megpróbál elfutni. Niko hívja Brucie-t hogy megmondja, hogy RIVAST halott.

 

 

 

 Kiderül, hogy a fickó ,akit kinyírtunk (Lyle Rivas) ellopott egy autót, ami Brucienak kéne. A kocsi egy sikátorban van a Yorktown Avenue-n, Steinway-ben. Brucie megkér, hogy szerezd vissza a verdát és vidd a garázsába.Mikor beszállunk az autóba egy rövid kis film kezdődik amiben megérkezik Lyle 2 haverja.

 


Vidd a verdát Brucie garázsába ,de vigyáz mert az előbb emlitett két fickó követni fog, és egész úton lőnek rád. Az útkereszteződéseknél legyünk óvatosak nehogy oldalról belénkjöjjenek mert a kocsinak annyi akkor.

 

Brucienek lehetőleg egy darabban kell a verda.A küldetés fő célja az óvatos vezetés és hogy legyünk türelmesek ,és lassítsunk le a kereszteződésben , akkor el tudjuk végezni a küldetést.Az autó valószínű hogy kicsit meg fog sérülni de a lényeg az, hogy ne robbanjon fel.

  
 


Brucie felhívja Nikot hogy tájékoztassa hogy Roman „úgy játszik, mint az állat” és nem lehet vele bírni.

 

Rivas unokatestvére sok pénzzel tartozik Brucie-nak, úgyhogy azt akarja, hogy menjünk és gondoskodjunk róla. 

 

Menjünk a TW@ internetkávéházba, ahol Niko automatikusan hívni fogja Brucie-t, amint megérkezik. Brucie elmondja hogy lépj be a love-meet.net-re és keress egy French Tom nevezetü ürgét.

 

Menj egy szabad géphez a kávézóban és lépj fel a love-meet.net-re és kattints a "males" ikonra és keressük meg French Tom-ot Menj az oldal aljára ,ahol találsz egy "arrange a date" nevezetű gombot ,arra kattints.
Ezután szabad vagy, amig French Tom válaszol. Amint válaszol, Roman küld egy SMS-t ,hogy nézd meg az emailt amit küldőt. A Válasz e-mailban az lesz ,hogy találkozunk este 6-kor (18:00) a Hove Beachen a Diner Street 69-ben menjünk oda és várjunk. Menjünk oda French Tomhoz és Niko elkezd beszélni vele. Mikor végeztünk nyírjuk ki.
 

Elizabeta ismét bajban van. Nagyon fél, hogy börtönbe akarják zárni ,ezért 1 percre sem teszi le a drogot .Megérkezik Manny a kamerájával, és kínozni kezdi Elizabetat .Niko megpróbálja leállítani Manny-t és az operatört ,de nem sikerül neki ,ezért Elizabeta elintézi őket egy-egy golyóval.

 

Így van 2 hullánk amiket el kell vinnünk gyorsan Dukes-ba, a Yorktown Avenue-re ahol már várja őket egy orvos. Útközben vigyázzunk, mert kisebb zökkenéseknél kinyílhat a csomagtartó ,amiben a 2 hulla van .Ha kinyílik a csomagtartó, akkor hátra kel mennünk és le kell csuknunk azt.

 

Ha elszállítottuk a 2 hullát az orvoshoz ,akkor mi befejeztük a küldetést ,a többi meló a dokié marad.

 

Playboy régi barátja Dwayne Forge most szabadult a börtönből, és nem örül, hogy Playboy faképnél hagyta. Playboy hagyott neked néhány fegyvert a Castle Gardens-i sikátorban a következő küldetésre, és elmagyarázza a feladat részleteit az úton odafele. Nyilvánvalóan a maffia átvette az építkezés irányítását ami Yusuf Amirhoz tartozik, a nagyvállalati befektetőhöz, akit Playboy le akar nyűgözni.

 

Playboy azt akarja, hogy takarítsd ki a csőcseléket az építkezési területről, és vedd vissza az irányítást Yusufnak. Ülj a kocsiba a sikátorban, hogy megszerezd a fegyvereket (egy lézerpuska és gránátok) és menj az ablaktisztító állványra. Indulj el a ház tetejére, hogy tiszta képet láthass az ellenség megfigyelőhelyeiről. Lőj ki 3 őrszemet (1-3 a képen) a lézerpuskát használva, és még néhány őrt a földön, hogy egyszerűbb legyen, ha belépsz később az építkezésre. 

Kép 
 

Ha kilőttél annyi őrt, amennyit csak lehet, menj vissza az állványra és indulj az építkezési terület felé. Elvheted az autót, hogy később fedezéknek használd. Mindenkit lőj ki, aki az utadba akad, és indulj az első osztag vezetője felé, akit a piros villogó fény jelez a radaron. Legyél végig fedezékben és használd a gránátokat, hogy egyszerre több ellenséget tegyél el láb alól. Van egy elsősegély doboz a felsőbb szinten az építkezési területen, a rámpa tetején elhelyezve. Ne mozdulj a fedezékből, amíg meg nem győződtél róla, hogy nincs több támadó.

 

Hamarosan egy helikopter érkezik az utolsó osztag vezetőjéért. Még egyszer menj fedezékbe és pusztíts el mindenkit, aki az utadba kerül. Öld meg az utolsó vezetőt hogy végrehajtsd a küldetést.

 

Dwayne megbíz minket hogy keresünk meg egy Jayvon nevezetű ürgét ,aki elcsórta a pénzét. A kis film után menjünk Chinatown-ba ahol Jayvon és a csaja Cherise tanyázik. Amint odaértünk megkérdezzük hogy hol a papir .Ekkor felpattan a motorjára és elhúz a barátnőjét otthagyja és eldönthetjük hogy megöljük-e vagy megkíméljük az életét. És siessünk ,nehogy meglógjon Jayvon ,mert akkor nem tudjuk teljesíteni a küldetést .Szerezzünk egy gyors verdát azt keressük ,ami gyors. Ha utolértük akkor öljük meg. Miután megöltük, egy kis kötet pénzt találunk majd ,azt kell elvinunk Dwayne-nek, aki már Cluckin' Bell étteremben vár ránk.

Az éterem után Dwayne megköszöni a segitséget és elmegy.

Dwayne ad egy melót, hogy nyírjuk ki egy sctriptizbár főnökét, menjünk a Bohan-ban található Industrial kerületbe, azon belül is a Coxsack Avenue-ra ahol a bár található.

 

Ha ott vagyunk a klubban, akkor ne fegyverrel menjünk be, mert ránk támadnak. A bejárat utáni első ajtón túl, forduljunk balra, ahol a biztonsági őrszoba található, majd egy határozott lövéssel iktassuk ki az őrt. Ekkor már mindenki tudja hogy ott vagyunk.

Ezután a radaron jelzett összes piros karikás embert nyírjuk ki. Az utolsó embert lesz a legnehezebb kinyírnunk ,ő elmenekül pár társával. A klub hátsó ajtajánál parkol egy Corvette ,szálljunk be és üldözzük az elmenekült embereket. Ha kinyírtuk a járműben lévő embereket ,akkor egy telefon hívás után vége is a küldetésnek.

 

Nem tudom, ki mennyire szimpatizál Playboy X-el, valamint Dwayne-vel, de ez most elválik. A feladat ezúttal ugyanis hogy a kettőjük közül valamelyiket, saját döntésünk szerint kinyírjuk. Már most kiemelném, én X-et öltem meg, eszerint mesélem ezt a küldetést. 
 

 

Az elején az egész Playboy X-nél kezdődik, aki megkér minket nagyon szépen, hogy menjünk és végezzük ki Dwayne-t. Amint vége a kisfilmnek, mi természetesen nem ezt tesszük, hanem telefonunk segítségével felhívjuk Dwaynet. Ha ez megvan, ő azt az utasítást adja hogy X-el végezzünk. 
 

 

 Ezután meg kell csörgetnünk Playboyt is, aki viszont egyre dühösebb, lecsapja a kagylót. A játék itt kínálja fel hogy szabadon választható módon, végezzünk valamelyik csávóval. Na én itt azonnal Playboy nyakára mentem, mert jól is néz ki a háza és közel is van Alderney-hez, ami duplán jó.

 

Az események felgyorsulása után, Playboy kiszalad az erkélyre, nekünk pedig bent kell boldogulnunk a csatlósaival. Ha elintéztük őket, vegyük az irányt X után, aki az egyik szomszédos házra átugorva, elkezd egérutat nyerni. Itt már csak annyi a missio, hogy minél hamarabb megöljük, lehetőleg azelőtt, hogy kijutna az utcára, mert akkor ott már segítenek neki az emberei is, és lőni kezdenek ránk.

 

 

Találkozz Jacobbal a Koresh Square-nél az Alderney Cityben, és szállj be Jacob autójába. A jelenet után Pegorino buta embereit látod, ahogy elhagyják az épületet. Kövesd a buta embereket, de ne lődd le őket, mert elvezetnek téged Jimmy Pegorinóhoz. Az üldözés körülbelül három percen keresztül megy. Használd az autót fedőként, és nyírd ki Pegorino buta embereit a kaszinón kívül. Menj a kaszinó bejáratához és vegyél fedőt. Dobj el néhány gránátot a kaszinóba, és nyírd ki az ellenségeket. Dimitri megöli Pegorinót, és megpróbál elszökni a tetőn keresztül. Kövesd Dimitrit a tetőn keresztül miközben megölöd a buta embereit. Dimitri bejut egy váró helikopterbe, de Niko megkapaszkodik a helikopter alján. Juss be a Squalo motorcsónakba a móló mellett és kezdd el üldözni Dimitrit. Dimitri emberei rakétákat lőnek a hajódra de továbbra is koncentrálni az üldözésre. Végül egy helikopter megérkezik miközben viszi Little Jacobot. Végül Dimitri helikoptere lezuhan Happiness Islandnél, de Niko helikoptere szintén lezuhan. Elkezdi üldözni Dimitrit a szigeten keresztül. Kövesd Dimitrit a fűre Happiness Statue-ja alatt és végezz vele. Nézd a végső jelenetet, és kész a küldetés.

 

Kate felhív minket hogy megvan Dimitri pontos tartózkodási helye, elindulhatunk, hogy revansot vegyünk. Szólok, hogy ez talán a játék leghosszabb küldetése, úgyhogy mindenki készüljön fel mind fegyverileg, mind pedig lelkileg az egészre, mert nagyon megerőltető lesz. Először is menjünk a kikötőben veszteglő orosz hajóhoz, melynek szívében már ott vár ránk Dimitri, ám hogy megmérkőzzünk vele, először fel kell mennünk a hajó irányítókabinjába. Már a hajóra felérve elkezdődik a csata, mindenki elkezd lőni mindenkit, tehát mi is viszonozzuk ezt. Szépen lassan, és ami ennél is fontosabb nyugodtan, körültekintően kezdjünk el haladni a radaron jelzett sárga pont felé, mely mint már azt említettem a vezérlőfülke. Miközben haladunk, figyeljünk oda hogy mindenkit megöljünk, ezért inkább nézzünk körül kétszer egy helyen, mert ha valaki életben marad, az kifele jövet meglepetésszerűen leölhet minket. De ez csak jó tanács, a lényeg hogy lassan, de biztosan haladjunk át a konyhán keresztül, majd fel a lépcsőkön, ki a hajó szélére balra, majd onnan a hajó másik oldalára átmenve újabb lépcsőkkel és emberekkel találkozunk, ezeket intézzük el, majd fussunk fel a lépcsőkön az irányító kabinhoz. Mikor bementünk a vezérlőpulthoz, már láthatjuk a sárga nyilakat, melyekhez odaállva kinyílik a hajón két ?izé?, fedél... Most ahogy jöttünk, úgy visszafele menjünk is ki az irányítófülkéből és az egész ottani részből, egészen az imént kinyitott két fedélig, ahol most már bemászhatunk a hajótestbe. Figyeljünk, mert útközben új hullámban érkeznek a zsoldosok, és ismét lőnek ránk. A jó hír, hogy a kinyitott két fedélhez érve, gyakorlatilag már kivan tálalva elénk Dimitri. Ha esetleg valaki nem tudná hogy hogyan jusson le sérülés nélkül a hajótestbe, annak kedvéért elárulom hogy a két kinyitott zsilip szélén, raklapok sorakoznak fel,ha azokra ugrunk rá, Niko bukfencezik egyet, de semmi baja sem lesz. Ha tehát sikeresen leértünk, a radar már jelzi is hogy hol tartózkodik Dimitri. Induljunk el felé a különböző fedezékeket használva, mert közben újabb hullám fegyveres érkezik, akik ismételten észt veszejtve tüzelnek ránk. Ha azonban levertük ezt a kb. 6 embert is, akkor már csak Dimitri van hátra. Lőjünk bele párat, majd mikor már csak egyetlen kis pici élete marad, újabb kisfilm jön. Itt Dimitri már semmi lényegre törőt nem tehet, és nem is tesz, mivel tudja hogy má' nagyon idegesek vagyunk rá, és úgy is megöljük. Tegyük hát ezt meg, válasszunk valami kellően erős fegyvert, én mondjuk ez ügyben a Shotgun-t szeretem, és eresszünk bele egy töltényt. Ha Dimitri-vel végeztünk és már a földön pihen, balra mögötte látunk egy ajtót, azon kimenve a nemrég megjárt hajós konyhába jutunk. Ez azért jó, mert most már csak elkel hagynunk a hajót, amit legegyszerűbben úgy tehetünk meg hogy arra megyünk ahol feljöttünk a hajóra. Itt már futhatunk nyugodtan, már nincs több ránk támadó emberke, kivétel persze ha nem nyírtátok ki őket amikor mondtam ezt pár sorral feljebb. Ha sikerül elhagynunk a hajót, eszméletlen boldogok lehetünk, befejeztük ugyanis az utolsó előtti küldetést is, mely után már csak egy küldi van hátra a főküldetésekből, és ráadásul az már nem ennyire nehéz, tehát elég könnyű dolgunk lesz. Most menjünk pihenjünk egyet, igyunk valamit, vagy valami, mielőtt belevágunk a Grand Theft Auto sorozat negyedik részének utolsó küldetésébe, melyhez előre is sok sikert kívánok mindenkinek. Készüljünk fel hogy a küldetés teljesítése után, valósággal égnek majd a vonalak felénk, ugyanis mindenki velünk akar majd beszélni, velünk, a hőssel aki megtisztította Liberty City-t a gonosztól. Én azért azt tudom ajánlani hogy mielőtt túlságosan elszállnánk magunktól, menjünk és mentsük el gyorsan a játékot.