Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

          L Ő F E G Y V E R E K    A   SAN ANDREAS_BÓL

 

Kép

 

                                         AK 47

Nagyon sokoldalú- eredetileg orosz - fegyver. A csatatéren népszerű, támadó puska.  / Kalacsnyikov /

 

Kép

                                        SHOTGUM

 Vadászpuska, zárt területen erőteljes sortüzet biztosít. Lehet találni rendőrautókban, lopott autókban.                                 

 

Kép

 

 

                                  COLT 45 ( 9mm)

9mm Cheap.Könnyen kezelhető, a mindenütt jelenlevő legjobb barátod lesz a játék korai szakaszában.

 

Kép

 

                                      RIFLE 

Egy ismétlőpuska, leginkább egy vadász, vagy cowboy kezeibe való. Nyílvánvalóan ezzel  nem veszel célba egy gépkocsit. Hogy pontos légy, lehetőleg guggolva célozz !

 

Kép

 

                                   DESERT  EAGLE 

Ez is egy kézi lőfegyver, nagyon pontos .Először sportpisztolynak szánták, de a játékosok a támadók visszaverésére fogják használni. Elég nehéz tartani, mert visszaüt.. Igyekezz készségedet fejleszteni, hogy tudj gyorsan újratölteni, és pontosan tüzelni. 

 

Kép

 

                                           M4

Hajszálpontosan tudsz vele célozni akár testrészekre, akár járművek gumiabroncsaira. Gáztartályokra lőhetsz vele, ami különleges képessége a fegyvernek. A fegyver használata közben térdelni kell.

 

Kép

 

                                     MICRO  SMG 

Amikor ezt a fegyvert használod, készülj fel, hogy sok lőszert vegyél hozzá. Gyorsan tüzel, de kicsit kiszámíthatatlan, egyébként ugyanúgy működik, mint a TEC-9. 

 

Kép

 

                                            SMG 

A világ legjobb géppisztolyának tartják, gyakran elit katonai alakulatok  és rendőrök fegyvere. Egy kicsit nagyobb a többi fegyvernél, úgyhogy ennél nem fogsz  kettős-kezelő lenni a magasabb szinteknél. Amiben több a másiknál, hogy hosszabb, vadabb, pontosabb. 

 

Kép

 

                               COMBAT SHOTGUM 

Tűzereje a rendszeres vadászpuskánál csak kicsit nagyobb . Ha eléred a Hitman státuszt, akkor se kapsz sajnos ebből kettőt.

 

Kép

 

                                  SILENCED 9 MM 

Ugyanaz a fregyver, mint a  9mm Cheap, csak egy hangtompító van hozzáadva, lopakodásnál ez neked nagy előny.A küldetések megkövetelik tőled, hogy észrevétlen légy. 

 

Kép

 

                                   SNIPER RIFLE 

Ez egy orvlövész-puska.  Az újratöltési idő hosszabb, mint a többi fegyvernél. Stabilabb pozició érdekében guggolva tüzelj ! 

 

Kép

                                          TEC-9

A bandatagok sok éves  kedvence Los Santos urcáin. Viszonylag olcsó lőfegyver. Amint a készséged odáig fejlődik, hogy két fegyvert tudsz tartani ,másik fegyvert is  használhatsz,automatikusan 2-t tudsz tartani. A lőszer így megosztott a fegyverek között, az újratöltés automatikusan történik, a teljesítményed is megkettőződik.