Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

GTA  VICE  CITY  FONTOSABB  KÜLDETÉSEK

 

Kép

Intro

 

A játék (Intro) elõször egy irodában játszódik, ahol férfiak beszélgetnek a Rosenborg testvérek érkezésérõl és az üzletrõl. Kiküldenek egy sofõrt a repülõtérre, aki elviszi õket a Vice City-i dokkokhoz, ahol az üzlet fog történni. Az üzlet megkötése után az egyik láda mögül 3 bérgyilkos lép ki és megpróbálnak megölni mindenkit. Neked (szerencsére) sikerül gyorsan beugranod a kocsiba, amellyel a sofõr elvisz a Hotel Harrison-hoz. Tulajdonképpen itt kezdõdik az igazi játék és ér véget az intro. Most a játék megismerése következik. Elmehetsz a Ocean View Hotelbe (itt lehet mentéseket csinálni) és körülnézhetsz a városban. Az Ocean View hotelben ,ha felmész a lépcsőn a szobádba ,találsz egy forgó ikont, mely egy pólót ábrázol. Ez arra jó, hogy mikor rámész az ikonra átöltözöl és a kőrözési szinted is csökken egy vagy két csillaggal.

 

 

Ken Rosenberg (Lawyer)

 

The party (100 $)

 

 

Ebben a küldetésben kapsz egy meghívót egy partira, ahol Vice City gazdag és befolyásos emberei vesznek részt. Elõször el kell menned egy új öltönyt venni. Mikor kijössz a boltból ,pont megáll elõtted egy jó motor, amivel elég könnyen eljuthatsz a hajóhoz, amin a party van. A hajón a tulajdonos egybõl üdvözöl, majd bemutat a hugának. õ bemutat neked egy pár embert. Nemsokára egy új vendég érkezik a hajóra, akivel a tulajdonos beszél. Mikor odahív téged, Mercedes, a tulajdonos huga közli vele, hogy most õt viszed el a Pol Position Clubba. Felpattantok a motorra (de a kikötõben még áll egy sportautó és egy limuzin is, amelyek közül választhatsz) és el kell vinned a Pol Position Clubba. Ezért kapsz 100$-t.

 

 

Back Alley Brand (200 $)

 

 

Ebben a küldetésben Lawyer elküld Kent Paulhoz, aki a Maulibu Clubban tartózkodik. Onnan egy kis beszélgetés után az Ocean Drive-ra kell menned és meg kell ölnöd egy éppen telefonáló Chef-t. Ezt elég könnyû, mert ha az autóval vagy a motorral épp célbaveszed, akkor könnyen el tudod ütni és nem kell az öklödet használni. (De szerintem ez csak hiba, mert a videó úgy kezdõdik, hogy ott állok mögötte, pedig ki se szálltam az autóból!!!) Miután felvetted a Chef telefonját ,jön Lance, egy néger srác. Adott egy pisztolyt, hogy könnyeben meg tudd ölni a többi 3 chef-t. Ha meghaltak, fuss Lance után a kocsiba, de elõtte vegyük fel a *-t, hogy ne kõrözzenek. Lance kocsijával elmentek az Ammu-nationba. Itt elmondja, hogy hogyan tudsz fegyvert venni. Ezután visszamentek a hotelhez.

 

 

Jury Fury (400 $)

 

 

A harmadik küldetésben két autót kell összetörnöd. Ehhez mindjárt lesz is egy kalapácsod, mert amint kilépsz az ajtón, egy embert elüt egy autó és otthagy neked egy kalapácsot. Az egyik autónál ott van a gazdája is, megpróbál elmenekülni, de szerencsére pont egy teherautóba rohan. Ekkor menj oda és verd szét mégjobban a kocsit. (Az embert nem kell megölni!!!). A másik helyen is csak szét kell verni a kocsit.

 

 

Riot (1.000 $)

 

 

Elõször is egy munkásruhát kell felvenned a ruhaboltban. Utána el kell menned a térképen jelölt helyre, ahol sok-sok munkás lázad. Kezdj el legalább 4 emberrel verekedni (az is jó, ha elütöd õket) és akkor kinyílik a kapu és kijönnek a rendõrök. Az embereket hagyd tovább verekedni, neked már csak annyi dolgod van, hogy a teherautók mellett lévõ kis piros hordókat kilõdd. Ha ez megvan és felrobbant mind a három autó, akkor tied az 1000 $.

 

 

Colonel Cortez

 

Traecherous swine (250 $)

 

 

Cortez egyik embere elárulta õt. El kell menned bizonyítékot szerezni, hogy tényleg õ e az és miután megvan meg kell ölnöd õt. Ehhez kapsz egy láncfûrészt. Az emberei megpróbálják megvédeni õt. Vágd szét õket, majd az árulót. Ezután gyorsan pattanj be egy kocsiba és menj el a közelben lévõ pay'n'spray-be, mert a rendõrök üldözni kezdtek.

 

 

Mall shootout (500 $)

 

 

Most egy francia emberrel kell találkoznod egy bevásárlóközpontban, aki hozott valamit Corteznek. Az üzletet fegyveres emberek zavarják meg. A francia elmenekül. Menj utána és öld meg. Amit leejtett vidd el Corteznek.

 

 

Guardian angels (1.000 $)

 

 

Ebben a küldetésben egy csere üzleten kell "testõrt" játszanod. Elõször el kell menned egy parkolóházba a fegyverért, majd Lance megérkezése után elmentek a csere színhelyére. Itt a lépcsõ tetejérõl kell örkõdnöd. Mikor megjönnek a kubaiak elkezdõdik az üzlet. De vitába torkollik és megkezdõdik a nagy lövöldözés. Miután mindenkit kinyírtál ,egy motoros ellopja Diaz táskáját. A második motorral vedd üldözõbe és szerezd vissza a táskát. Ha megvan ,vidd vissza Diaznak.

 

 

Sir, yes sir (2.000 $)

 

 

Cortez egy tank ellopásával bíz meg. Menj a térképen jelölt ponthoz (ha nincs elég fegyvered, meg mellényed, akkor elöbb az ammu-nationbe kell menned!!!) majd a konvojból elõször a katonákat szállító autókat, majd a katonákat lõdd le. Ha ez megvan ,vidd el a tankot egy közeli garázsba. Sietned kell, mert 3-s szinten lesz a kõrözés!!!

 

 

All hands on decks (5.000 $)

 

 

Cortez elõzõleg felhívott telefonon, hogy egy kis összeütközésbe került a franciákkal és segíts neki. Mikor felszállsz a hajójára nagyon örül és elmeséli mi történt. Közben megérkeznek a franciák is. A hajó gyorsan elindul, de a franciák követnek titeket motorcsónakkal. Őket le kell lõni. Miután megölted mindet, a hajóval egy franciák által készített akadályhoz értek. Itt is meg kell ölnöd a franciákat. Eleinte csak a csónakokban vannak, de késöbb helikopterrel is jönnek és ráugranak a hajóra. Öld meg õket és a helikoptert is robbantsd fel. Késöbb jön egy komolyabb helikopter is, amelyik már lövi is a hajót. Azt is robbantsd fel. Ha már biztonságban vagytok, menj le a szélsõ lépcson, és a hajó elejéről robbantsd fel az előttetek álló hajót, hogy tovább tudjatok menni. Miután elhagytátok a blokádot ,Cortez azt mondja, hogy nem maradhatsz a hajón és oda adja a motorcsónakját. Ezzel köss ki valahol és mehetsz is a következő küldetésért.

 

 

The Malibu Club

 

Death Row (0 $)

 

 

Menjünk a Malibu Clubhoz. Ott a fõnök mondja nekünk, hogy Lance-t elrabolták és meg akarják õlni. Gyorsan üljünk kocsiba és menjünk a térképen jelölt helyhez. Lance-t a szeméttelepen tartják fogva. Mikor odaértünk a kapuból lõni fognak ránk. Öljük meg gyorsan õket, és menjünk be. Itt egyre gyorsabban megy lejjebb Lance élete, ezért nem árt sietnünk. Az elsõ útkeresztezõdésnél balra menjünk, arra nincsenek emberek. Mikor odaérünk a garázshoz, öljük meg mind a négy embert (az egyik a "daru" tetején van) és szabadítsuk ki Lance-t. (Ezt a TAB billentyû lenyomásával tehetjük meg.) Öljük meg a többi embert is, és üljünk be a garázs mellett álló kocsiba. Lance-t el kell vinnünk a kórházba. Mikor kiérünk a szemétteleprõl Diaz emberei üldözni fognak minket. Siessünk a kórházba ,és tegyük ki Lance-t.

 

 

Ricardo Diaz

 

The chase (1.000 $)

 

 

Itt is egy árulóról lesz szó, de most nem kell megölnünk csak követnünk. A jelölt pontnál benézünk az ablakon, de a férfi mögöttünk a tetõn van. Utána futunk, majd a motorral üldözzük, míg meg nem állnak.

 

 

Phnom Penh '86 (2.000 $)

 

 

Diaz-nál ismét Lance-be botlunk, ám itt más néven mutatkozott be. Elmegyünk a helikopterhez. Lance fog vezetni, mi meg a géppuskát irányitjuk. Szét kell lõnünk minden útba esõ gépfegyveres embert. Nemsokára ahhoz a házhoz érünk, amelyiknél az elöbb az áruló megállt. Itt Lance kitesz minket. Be kell mennünk a házba, megölni az embereket és a tetõn felszedni a pénzt. Innen Lance visz minket vissza helikopterrel Diaz-hoz.

 

 

The fastest boat (4.000 $)

 

 

Most egy motorcsónakot kell ellopnunk. Menjünk el a térképen jelölt pontig. Itt egy magánterültetre lépünk be, melyet gépfegyveres emberek õríznek. Öljük meg õket, akár el is üthetjük õket. Hátul a szerelõk megölése után engedjük le a csónakot és vigyük el Diaz házához.

 

 

Supply Et Demand (10.000 $)

 

 

Ebben a küldetésben az elõzöõleg ellopott motorcsónakot kell vezetnünk. Menjünk Diaz háza mögé a csónakhoz. Lance és én beszállunk a csónakban. Nekem kell vezetnem, Lance meg lõ. El kell mennünk egy másik hajóig. Késöbb helyet cserélünk, Lance fog vezetni és nekem kell lõni.

 

 

Rub Out (50.000 $)

 

 

Ezt a feladatot igazából nem Diaz adja. Mielõtt elkezdenénk, menjünk el az ammu nationba, legyen az életünk max (100-100) és legyen elég töltényünk jó sok ember megöléséhez. Menjünk Diaz házához. Itt találkozunk Lance-el, ahogy azt megbeszéltük. Az lesz a feladatunk, hogy meg kell ölnünk Diazt. Diaz, amint belépünk a kapun ,a kamerán észrevesz minket. Jó sok embert kell megölnünk. A házba csak hátulról tudunk bemenni. Meg kell keresnünk Diazt és meg kell ölnünk. Mikor beértünk a házba, az elsõ emeleten egybõl menj be az ajtón, ne menj tovább a lépcsõn. Itt öld meg az embereket. A következõ szobában indulj el a lépcsõn felfele. Ekkor szembetalálkozol Diazzal. Öld meg a testõrét, majd kezd el lõni Diazt. Ezután egy videón Te is Lance fejbelövitek Diazt.

 

 

A Rub Out küldetés után Diaz házában lesz Lance, Lawyer, Avery Carrington és Tommy Vercetti, azaz te. Itt újabb küldetéseket kapunk. A küldetés után a telefnonod is elkezd csörögni. Újabb munkákra kér fel Love Fist. õt egy koponya jelzi a térképen.

 

Vercetti ház

 

Shakedown (2.000 $)

 

 

Ebben a küldetésben a nemrég szerzett szórakozó központban kell egy-két üzletet tönkretennünk, hogy a központ újra fejlõdhessen. Az üzleteknek elég csak kitörni a kirakatát. Ezt fegyverekkel is megtehetjük. A kirakat lövöldözése közben egyre magasbb lesz a körözési szinted és a rendõrök is elkezdenek lõni rád. De ne törödj velük, hanem csak lõdd a kirakatokat, mert ha kilõtted mindet, a kõrözési szinted 0 lesz. A küldetés után lesz egy videó, ahol elmondja, hogy hogyan tudod megvenni a különbözõ házakat.

 

 

Ezentúl a Vercetti házban is el lehet menteni a játékot és ott is át tudnunk öltözni, csakúgy mint az Ocean View Hotelben. A Vercetti házban (miután belépsz, rögtön jobbra) az egyik szobában található egy szivecske is, hogy ne kelljen a kórházig elmennünk, ha megsérültünk. A lépcsõ melletti garázsba beállított autót elmenti, úgy mint a GTA3-ban ezt már megszokhattuk.

 

Bar brawl (4.000 $)

 

 

El kell mennünk két társunkkal az Ocean View Hotel melletti kis étterembe. Az ajtóban álló õröket öljük meg, majd beszéljünk a tulajjal. Ha ez megvan ,el kell mennünk a biztonsági õrök telephelyére és megölni a többit is. Két õr megszökik motoron. Menjünk utánuk és öljük meg õket.

 

 

Cop land (10.000 $)

 

 

Ebben a küldetésben rendõrt kell alakítanod. Elõször is Lance-el el kell menned a térképen jelölt garázsba, de közben kell szerezned egy kõrözési csillagot, hogy kövessenek a rendõrök a garázsba. A garázsban meg Lance és Te megölöd a rendõröket és felveszed a ruhájukat. A garázs mellett áll egy új rendõr autó. Menj el vele a szórakozó központba és robbantsd fel a kijelölt boltot. Ezután 5-s kõrözési szintet kapsz. Miután kiérsz a központból, ugorj le a térre. Ott van egy csillag és civil jármû. Vedd fel Lance-t és menj el a legközelebbi Pay'n'Spraybe. Innen már nyugodtan vissza tudsz jutni a Vercetti házba.

 

 

Megjelenik a ház elõtt egy forgó dollár jel. Ha ezt felveszed sok pénzt kaphatsz, de naponta max. 5.000 $-t. :(

 

 

Keep Your Friends Close (30.000 $)

 

 

A Vercetti ház tetején található egy helikopter. Ezzel bármikor elrepülhetünk bárhova, akár egy kis városnézésre is.

 

Kép