Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép  

 

 

                           CARL  JOHNSON

 

A játék főszereplője. 5 évvel ezelőtt /1987/  bandájával, a Grove Streettel küzdött  Los Santos bandái ellen, ám a háborúk során  öccsét, Briant ismeretlen körülmények között hagyta meghalni., ő pedig elmenekült  Liberty Citybe.  5 év múlva  visszatér Los Santos városába, mivel anyját valakik meggyilkolták. Mikor megtudja, hogy a gyilkosság hátterében  bandák, rendőrök és még barátok is vannak, bosszúhadjáratba kezd. Carl eléggé símulékony, képlékeny  karakter. Annak is kell lennie, hogy   könnyen azonulhassunk vele.     Ő tehát olyanná válik majd,    amilyenné akarjuk , ha akarjuk  lehet   kigyúrt és tetovált    kopasz izomember, vagy szakadt  és afrohajú   szakállas dagadék, vagy sovány, elegáns úriember.

 

Kép

                             SEAN " SWEET" JOHNSON

A Grove Street banda tagja, Carl bátyja. Többször is bajba keveredik a történet során, amikből általában Carl húzza ki. Egyszer egy rajtaütés során megsérül és elkapják a rendőrök. Később Toreno elintézi szabadlábra helyezését.  Bandája nem különösebben szervezett, igazi vezetője nincs, de úgy tűnik, leginkább    "Sweet" Johnson   a bandavezér.   Tipikus báty-figura, közepesen testes,szakállas, harmincas figura,aki már bűnöző, mégis afféle     Robin Hood , aki azért bandázik,     hogy ő, a családja és az utcája megéljen, és azért terjeszkedik a drogot elutasító bandájával,   hogy a konkurrens, drogterjesztő  bandáktól minél több fiatalt megmentsen. Higgadt, általában megfontolt, törődő karakter.                       

Kép

 

                        MARK  " B-DUP" WAYNE 

A Grove Street  banda egyik tagja, aki jó kapcsolatban van Big Bearrel, később pedig a Ballas bandával. 

Kép

 

                                CATALINA

Caesar unokatestvére, akit  Carl egy bárban ismer meg. A harcias természetű hölgyemény  és Carl között egy futó kaland alakul ki. A lány ezután pénzért küldetéseket ajánl neki, később Claude-dal lelép Liberty Citybe. 

 Kép

 

                              CAESAR  VIALPANDO

Kendl barátja.Carl és ő később meghitt barátokká válnak. Képzett autószerelő és vezető. Egy békésebb, nem túl aktív bandát vezet, háborúzás helyett  leginkább illegális autóversenyekkel  és lowriderezéssel foglalkozik. Carl, aggódó bátyként  kicsit ellenszenvesen közelít  a mexikói sráchoz,    de az autóverseny után   befogadja a családba  Caesart, aki attól kezdve   az egyik legjobb barátja lesz, sokszor mennek együtt küldetésbe is.

Kép

                            EDDIE   PULASKI

Tenpenny korrupt rendőrtársa.

 

                            Kép   FRANK  TENPENNY

San Andreas  egyik korrupt rendőrtisztje, egy gengszterellenes csoport vezetője. Többször megfenyegeti Carlt, majd küldetésekkel bízza meg, amik többsége  lebukása ellen szolgál. A játék végén ő lesz a főellenség. Összetett, nagyon aljas, kegyetlenkedő karakter, egy olyan rendőr, aki egyrészt minden eszközzel próbál a bűn ellen harcolni, pl. szándékosan  játssza ki egymás ellen a bandákat. Feltehetően azt hiszi, hogy ezzel  jót tesz, ugyanakkor     ő a saját szkállára is dolgozik, rabol, zsarol, harácsol és gyilkol, rosszabb, mint az általa üldözött bűnözők.Mellesleg az egész  városrészt a saját játszóterének tekinti, kiskirálynak érzi magát.  Minden bandába beférkőzik, és zsarolással mindenre rá tudja venni a bandatagokat,igy még Carlék is kénytelenek neki munkát végezni.

Kép

                            KENDL   JOHNSON

Carl és Sweet  egyetlen leánytestvére.Később Caesar Vialpando csaja lesz. Belevaló és üzleti érzékkel is rendelkező csaj.

Kép

                            MADD  DOGG

Egy gazdag és sikeres rapper, akitől OG Loc kérésére Carl ellopatja a dalszövegeit és megöli a menedzserét.  Ennek hatására ivásba kezd és Las Venturasban öngyilkosságra készül , de Carl ezt megakadályozza.  Ettől kezdve Carl lesz a menedzsere.

Kép

                            MIKE  TORENO

Titkosügynök, ő az egyetlen ,aki ki tudja szabadítani Sweetet,ezért Carl segít neki . Egy öltönyös CIA ügynök, külsőre szimpla, higgadt, fegverbuzi patriota, de minden megnyilvánulásából látszik, hogy irtó nagy a hatalm.   Carl is parázik tőle rendesen, de annak ellenére, hogy elég durván kényszeríti   rá a küldetéseket és családjával zsarolja, Carl nem jön ki rosszul  a neki végzett küldetésekből.

Kép

                        JIMMY   HERNANDEZ

Tenpenny és Pulaski társa, aki valójában besúgó.

Kép

                      JEFFERI "OG LOC "   MARTIN                

A Grove Street régi barátja, nagyszájú, tehetségtelen  rapper. Eredeti neve  Jefferey  Martin. Piti bűnök miatt került rács mögé, majd szabadulásakor elnevezte magát   OG Locnak. / OG=Orange Grove, Loc= lakat / és elhatározta,  hogy nagy rap-karriert csinál.   Bár irtó idegesítő és totálisan tehetségtelen,   Carl mégis segít neki betörni a rap-iparba, ekkor kell ellopnia   Madd Doggtól, a menő rappertől      a rím-füzetét is.

Kép  

                         OLD  REECE 

Egy öreg Los Santosi fodrász, a Grove  Street régi ismerőse.

Kép

                               LANCE  " RIDER "  WILSON

A Grove Street tagja, Carl régi barátja. Látszólag bandája szolgálatában áll, ám valójában közrejátszott  Carl anyjának meggyilkolásában.

Kép

                         MELVIN  " BIG  SMOKE " HARRIS         

A Grove Street tagja, Carl régi barátja.Életében nagy szerepet játszanak a könyvek és a drog. Többször kér segítséget Carl-tól, ám a történet végén kiderül, hogy elárulta a bandát, és szerepet játszott Carl anyjának megölésében. Egy pénzéhes, dagadt figura.

Kép

                                      THE   TRUTH

Tenpenny ismerőse . Vidéken van egy tanyája, ahol marihuanát termesztett, még nem találtak rá a rendőrök. Egy öreg hippi, nem tud beilleszkedni a mába, örökké összeesküvés-elméleteket gyárt, és mellesleg füvet termeszt. Ebben először segítünk is neki, pl. lopunk számára egy kombájnt, majd segítünk a bizonyítékokat eltüntetni, mikor a rendőrség szimatot kap, és le akarja leplezni.

Kép

                         WU  ZI  MU " WOOZIE "

A Triádok vak vezetője, akit egy illegális  autóversenyen ismer meg Carl.Később megveszi   a Négy Sárkány Kaszinót. Nagyon elegáns kínai Triád-vezér,   rendszerint bombanőkkel van körülvéve, idővel azonban kiderül,   hogy mégsem olyan menő, amilyennek látszik, ugyanis vak,  és ha em támogatják az emberei, még a falnak is nekimegy. Ő is jó barátunk és szövetségesünk lesz.

Kép  

                                       ZERO 

Truth számítógépzseni ismerőse, hobbija a foglalkozása. Egy RC játékokkal foglalkozó boltot üzemeltet ,amit Carl megvesz.